Ukinkontin kaupan toimitusehdot

Ukinkontti  (Y – 2622875-9) myy tuotteita sekä yksityishenkilöille että julkisille toimijoille, yrityksille, säätiöille ja yhdistyksille.

Nämä toimitusehdot astuvat voimaan 1.12.2021 lähtien. Hintoihin ja toimitusehtoihin tulee aika ajoin muutoksia joten tarkistathan ne aina ennen tilausta tehdessäsi.

Näkyvissä olevat hinnat sisältävät arvonlisäveron!

Tilaaminen

 

  • Sivuilla olevan yhteystietolomakkeen kautta
  • Sähköpostilla (varsinkin silloin jos mukaan tulee liitteitä) sähköpostiosoite on  marjukka.ukinkontti@gmail.com
  • Soittamalla Ukinkontin numeroon 040 – 3584202

Laskutus

Lasku 

  • Verkkolaskutus
  • Laskun lähettäminen sähköpostiin
  • Lasku tuotteiden mukana

 

Toimitus- ja toimitustavat

Tilauksen saavuttua Ukinkonttiin tuotteet toimitetaan postiin 2- 4 arkipäivän kuluessa. Jos toimitus viivästyy otetaan tilaajaan yhteyttä. Tilaus toimitetaan joko kirjeenä toimitusosoitteeseen tai postipakettina lähimpään postitoimipaikkaan. Tieto paketin saapumisesta tulee tekstiviestinä puhelimeen. (Laitathan siis matkapuhelinnumeron tilausta tehdessäsi) Myös paketin toimittaminen perille on sovittaessa mahdollista.

Postin välityskulujen lisäksi postipaketista veloitetaan 2 e toimitus- ja paketoimiskuluja.

Mikäli tuote on vioittunut tai kadonnut lähetyksen aikana otathan tästä viipymättä yhteyttä Ukinkonttiin.

Kaupan peruminen

Ennen tilauksen toimitusta tilauksen voi peruuttaa sähköpostilla marjukka.ukinkontti@gmail.com

Jos olet kuluttaja, sinulla on Suomen kuluttajalain mukainen oikeus peruuttaa kauppa viimeistää 14 vuorokauden sisällä tavaran vastaanottamisesta. Ilmoita tästä viipymättä kirjallisesti käyttäen Ukinkontin yhteydenottolomaketta tai sähköpostia.  Palautathan tuotteen asianmukaisesti pakattuna ja käyttämättömänä. Laita ilmoituksen mukaan nimesi, yhteystietosi ja tilinumerosi. Postituskuluja ei korvata.

 

Lähetyksen tarkastaminen ja reklamaatio

Tarkistathan tuotteen heti lähetyksen saavuttua.  Jos tuote on vahingoittunut kuljetuksen aikana tai siinä on muuta huomautettavaa ota viipymättä yhteyttä Ukinkonttiin joko sähköpostilla marjukka.ukinkontti@gmail.com tai yhteydenottolomakkeella.

Asiakaspalvelu

Ota rohkeasti yhteyttä kaikissa mieltä askarruttavissa Ukinkontin tuotteisiin tai tilaamiseen liittyvissä asioissa. Autan mielelläni!

Marjukka Kotkajuuri

0403584202 (arkisin klo 8.30 -18.00)

marjukka.ukinkontti@gmail.com